2016. augusztus 18., csütörtök

Kresley Cole : Méreghercegnő ( Arkánum krónikák 1-2. )






A tizenhat éves Evangeline „Evie” Greene irigylésre méltó életet él – mígnem rémisztő hallucinációi támadnak. Amikor egy apokaliptikus esemény megtizedeli louisianai szülővárosának lakosságát, megölve mindenkit, akit szeret, Evie rájön, hogy a hallucinációk voltaképpen a jövőre vonatkozó látomások voltak – amelyek továbbra sem szűntek meg. Az életéért küzdő és válaszok után kutató lány kénytelen segítséget kérni a lápvidék rossz oldalán élő osztálytársától, Jack Deveaux-tól. De egyedül egyikre sem képes. 
A meglehetősen hosszú bűnlajstrommal rendelkező Jack, a maga komisz vigyorával és kirívó viselkedésével, nem olyan fiú, akivel Evie barátkozni szokott. Bár egyszer már gúnyt űzött Evie-ból és mindabból, amit képvisel, Jack most mégis vállalja, hogy megvédi a lányt. Evie tudja, hogy nem bízhat feltétel nélkül a fiúban, de vajon képes lesz neki ellenállni, ha egyszer letörli a képéről azt a komisz vigyort? 
Kiben bízhat Evie?

LETÖLTÉS



Kresley Cole – Végtelen lovag 


Képtalálat a következőre: „méreghercegnő 2 pdf”



Néhány évszázadonként eljön az idő, amikor a tarot kártya lapjai életre kelnek, hogy megküzdjenek egymással, életre-halálra. 

– Minden játékban végzett velem? – Nem mindben. De a Lótusz Hölgye akkor is meghalt. – Vagyis mások öltek meg… Nyertem már játékot? – Azt kívántam, bárcsak ne tudnám meg. – Hányszor? Matthew habozott. – Többet, mint bárki más előtte. Vagy azóta. Akkor gyilkosságban rekordtartó vagyok. Nem csoda, ha Selena annyira aggódik, amikor új Arkánumokkal találkozunk. Mindenkinek rám fáj a foga. – Ki kapott el? Matthew a kezét nézte. Téma lezárva. – Akkor azt áruld el legalább, hogy a Halál hányszor kapott el! – Ez a Halál? Az utolsó három játékban kétszer. – Matthew barna szeme elkomorodott, amikor hozzátette: – Gyakorlat teszi a mestert. 
Tegyél fel mindent egy lapra!

2 megjegyzés:

  1. Köszi a könyvet,ha kijön a második rész azt is fel tudnád tenni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! A könyv második része sajnos nem valoszínű, hogy ebben az évben megjelenik. De ha igen fent lesz��

      Törlés

Kiemelt bejegyzés

Susan Ee : Angelfall (1,2,3)

 Susan Ee: Angelfall (1,2,3)             Hat ​​hete már, hogy az apokalipszis angyalai alászálltak, és elpusztították a modern vilá...